Softwareontwikkeling

Een goed beheer van alle data is een uitdaging voor elke ondermening. Alleen door gegevens gestructureerd te presenteren en te archiveren kan data waardevolle informatie voor u opleveren. Naast structurele gegevens uit applicaties zoals ERP en CRM zijn er ook vele ongestructureerde gegevens, zoals offertes, presentaties, e-mails en brieven. Wij kunnen deze gegevens zichtbaar maken.


Wij regelen het
Samen met Ometa, specialist op het gebied van Sharepoint, ontwikkelden wij de INFOR/Baan Connector voor Sharepoint. De INFOR/Baan Connector werkt als interface en maakt een koppeling tussen uw applicatie en Sharepoint mogelijk. Met als resultaat een goede ontsluiting van informatie vanuit logistieke systemen. Het is ook mogelijk om maatwerk te leveren voor afwijkende applicaties. Dankzij deze software kunt u praktische inter- en intranetportalen inrichten inclusief autorisatie per webpage, toegang tot pagina’s met projectbeheer, call management, documentatiebeheer, calendars, archivering et cetera.

Voorbeelden
Dankzij de INFOR/Baan Connector, aangevuld met onze maatwerkaanpak, kunnen we nagenoeg alle bedrijfsprocessen implementeren. Daarbij kunt u denken aan Offerte Management, Contract Management, Klantendossier beheer, Project management, Product informatie beheer, Kwaliteitsmanagement, Beheer van inkomende en uitgaande facturen, Archivering en Kennismanagement.

Het resultaat
Onze oplossingen bieden u veel voordeel:

–          De interface biedt u een perfecte ontsluiting van belangrijke informatie.
–          U hoeft geen nieuwe, losse software aan te schaffen.
–          Geen moeilijke implementaties want de INFOR/Baan Connector kan aan bijna elk systeem gekoppeld worden.

Zo verbeteren wij op een eenvoudige en snelle manier uw databeheer. Met als gevolg een efficiëntere bedrijfsvoering.