Trainingen

Elk project dat wij starten, kent ook een eind. Het moment waarop wij afscheid van u moeten nemen. Het is dan belangrijk dat u en uw medewerkers zelfstandig om kunnen gaan met nieuwe applicaties en software die wij hebben geïmplementeerd. De oplossing daarvoor zijn onze maatwerktrainingen voor medewerkers.

Wij regelen het
Als wij uw medewerkers trainen, heeft dat als grote voordeel dat wij ze een training op maat kunnen bieden. Wij kennen alle systemen van A tot Z, wij kennen uw organisatie en wij kennen uw behoeftes. U hoeft dus niet te investeren in een dure, algemene kennistraining buiten de deur. Met onze trainingen leren uw medewerkers in korte tijd precies wat ze moeten weten. Afgestemd op hun functie en uw situatie. En na afloop van een project kunt u ons altijd weer inschakelen voor nascholing of voor het opleiden van nieuwe medewerkers.

Hoe komen we daar?
Voordat we starten, onderzoeken wij per afdeling welke personen in aanmerking komen voor een training ter optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Deze medewerkers noemen we de key-users. Wij bieden trainingen aan op de volgende gebieden:

–          Infor ERP: LN, Visuallogistiek, inkoop, verkoop, configurator, SQL en 4GL programming.
–          Microsoft Dynamics AX: finance , programming.

Het resultaat
Onze trainers zetten zich optimaal in voor uw mensen. Zij dragen niet alleen kennis over, maar zullen de key-users ook uitleggen wat het belang is van het project. Met als resultaat dat de key-users de rest van het team blijvend kunnen begeleiden dankzij hun detailkennis. Bovendien zullen zij het team kunnen motiveren met hun enthousiasme.